Nejnovější recenze ze sekce Zážitky
- Vše super
- Profesionální obsluha
Skvělý zážitek,profesiální obsluha, prostě za jedna.
Video kurz Dr.Nek laminace obočí a řas včetně sady, skript a certifikátu Kurz: Profesionální kosmetičky
- Online kurz srozumitelně natočený, přehledný. Postup popsán jasně včetně předvedení přímo na zákazníci. Laminace obočí již provedena v kosmetickém salonu. Zákaznice byla spokojená a službu využije opětovně. V dnešní době je online kurz výhodou.
- Ještě nebylo vyzkoušeno.
Úniková hra venku je super, v příjemném prostředí Stromovky, výhodou je také, že není časově limitována. Některé indicie nám však zůstaly záhadou dosud, některé úkoly jsme vyřešili s pomocí nápověd nebo přeskočením úkolu.
- Bezva zábava
- Ideální na párty či oslavu
- Možnost zapůjčení
Pokud čeká vás oslava, párty, svatba či jakákoli jiná akce, na které nesmí chybět zábava, našli jste, co jste hledali. VR set od Adrop rozproudí dobrou atmosféru a vytvoří z vaší akce nezapomenutelný zážitek. Nejlepší na tom je, že si obyčejně drahý VR set nemusíte sami kupovat, ale stačí se jej pouze vypůjčit.
- Dopravní dostupnost
- Studentská mezinárodní atmosféra
- V okolí jsme trefili na fajn restauraci
- Bohatá snídaně formou bufetu. V Itálii to nebývá pravidlem
- Hypermarket Interspar doslova za rohem
- Vlakové nádraží na dosah
- Možnost parkování i mimo hotel
- Zajímavě řešený hotelový foyer včetně možnosti venkovního posezení.
Drobný chaos v recepci.
- Zábava z pohodlí domova
- Zpracování her
- Výběr her
Službu od Adrop s možností VR z domova hodnotím super pozitivně! Na základě domluvy jsme v domluvený čas obdrželi vše, co jsme k zábavě potřebovali. Sestavení celého VR a připojení bylo intuitivní a snadné. Co oceňuji nejvíc je skutečnost, že se nemusíte vláčet nikam do herních center a hrajete z pohodlí vašeho domova, nebo kanceláře. To podle mě ocení jak rodina s dětmi, skupina přátel, tak i pracovní kolektiv. Navíc jde o aktivní způsob trávení času. Za mě můžu doporučit.
Byl jsem maximálně spokojen.
Netuším-bude předán jako svatební dar
- Bohužel jsme zabloudili a opozdili navedli nás do zábavného parku než jsme se vymotali bohužel tank odjel bez manžela tak vyhozené peníze na které jsem manželovi šetřila k narozeninám a on si to vůbec neužil byli jsme oba velmi zklamani
- Vyhozené těžce našetřené peníze
- Čekali jsme trosku větší luxus, jde vidět ze je to starší budova která je pomalu predelavana k lepšímu. Takže nejdříve menší zklamání, ale během par minut šly tyto pocity bokem, jelikoz chování personálu bylo rak příjemné ze člověk nic víc nepotřebuje. Hned jsme se cítili jako doma, jako kdybychom zde jezdili každý rok. Takže závěr, žádný luxus nečekejte, ale pokud chcete jen na chvíli vypnout a odpočinout si , tak neváhejte !!!
Všechno v pořádku. Výborná komunikace a rychlé dodání.
- Skveli
Byl to adrenalinový zážitek spokojenost na mé straně .
Adrenalin, který se dá krájet!!!
- Kdo nezažil, neuvěří
Jedinečné , prostě
Dárek pro přítele, bagrování už absolvoval :o), byl naprosto unešený.....budu mu muset tento zážitek koupit určitě znovu:o)))!
Prohlídka byla velmi zajímavě komentovaná, obědové menu chutné.
- Rozlišení
- Reálnost obrazu
- Zábava
- Pohyb
- Bez multiplayeru
Vyzkoušel jsme si headser od Meta Oculus 1 a byl super. 2 je ještě o kousek lepší. Na produktu se mi nejvíc líbí, že vás většina her nutí i k pohybu a není to klasické paření u počítače. Oculus má spoustu her, které jsou vyloženě sportovní a zároveň zábavné. Díky virtuální realitě můžete cestovat po celém světě nebo si třeba zatancovat u Beatsaberu z české dílny.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »