Nejnovější recenze ze sekce Zážitky
- Super personal
- Nadherna atmosfera
- Čokoláda je vytvarovaná jen z jedné strany
- Značně pokřivené (ohnuté)
Spokojenost.
Nemám co dodat vše bylo v pořádku...
Voucher bude teprve oslavenci předán, předpokládám, že odezva bude kladná, protože si dlouhé roky přeje znovu
být řidičem tanku....
Nevím,zda toto doporučit ostatním, nikdo další v mém okolí takové přání nemá..
- Instruktor
- Delka
To musí ohodnotit příjemce já zážitek daruji
- Absolútna pecka!
Na svojom Facebooku som o tom písal:
1. Prekonať strach a koncepty v hlave
2. Načerpať Silu, Sebavedomie
3. Adrenalín a dopamín, serotonín, endorfín (a oxytocín pri objatí s Peťom)
4. Maximálna prítomnosť
5. Vďačnosť a pokora, že všetko vždy dobre dopadne (alebo nedopadne a to je tiež dôležité )
6. Intenzívny kontakt s Božstvom v nás, ktoré je tak ako tak vždy prítomné
7. Urobiť bláznovinu, proste len tak, pretože môžem, chcem a je to na tejto planéte možné
8. Utužiť a prehĺbiť priateľstvo
9. Zažiť ďalší krásny deň, trochu inak a pozorovať co sa zmenilo
10. Odniesť si tento odtlačok v každej bunke so sebou a kontaktovať sa s ním v iných (náročných) situáciách v živote
11. Splniť si sen.
- Skvělý intruktor (Kapitan)
nemohu nic hodnotit protoze jsem si pred sesti dny objednal dva produkty a ani jeden mi jeste neprisel.s pozdravem Sedlar.
- S manželem jsme si masáž krásně užili.
- Příjemné prostředí,sympatické masérky.Všechno na 1*
- Určitě doporučujeme si na takovou příjemnou masáž zajít.
- Jednoduše – bylo to super.
Skvělý
- Profesionální, milé a rychlé vyřízení objednávky
Pomoc s objednávkou, vřelé jednáni, rychlé vyřízení
- Super trener
Příjemný relax, užívala jsem si to
Po zakoupení produktu hotel uzavřel všechny víkendy, tak čekám jak se dohodnete s hotelem. Když zůstanou víkendy zavřené, tak budu produkt vracet.
Spokojenost.
- Perfektní servis, luxusní snídaně
- Vybavení pokoje
Ubytování se nacházelo v části Parkside, vybavení pokoje úplně neodpovídalo 5*- prasklé stínítko lampičky bych pominula, ale lůžkoviny byly tak na úrovni 3* - neforemný polštář a slabá deka, povlečení perfektně čisté, ale obyčejné (v 5*hotelech jsem zažila mnohem kvalitnější). Vzhledem k tomu, že bylo venku chladno (12 st. a pršelo), topení bylo slabě vlažné a kolem oken profukovalo, tepla jsme si na pokoji moc neužili. Jinak vše super včetně bazénu a veškerého servisu - recepce, obsluha, úklid. Snídaně opravdu luxusní:-)
- Skvělá cena za perfektní služby hotelu, výhodný balíček
- Výborné snídaně a večeře formou bufetu
- Bazén, wellness