Co znamená „čochtan“, „mlíko“ nebo „šnyt“? Jak poznat kvalitní pivo a jak se o něj správně starat? Během 180 minut nahlédnou účastníci nejen do pivního žargonu, ale i do...
Co znamená „čochtan“, „mlíko“ nebo „šnyt“? Jak poznat kvalitní pivo a jak se o něj správně starat? Během 180 minut nahlédnou účastníci nejen do pivního žargonu, ale i do...
Co znamená „čochtan“, „mlíko“ nebo „šnyt“? Jak poznat kvalitní pivo a jak se o něj správně starat? Během 180 minut nahlédnou účastníci nejen do pivního žargonu, ale i do pivovarnické historie a praxe. Zážitek začíná prohlídkou pivovaru Velké Popovice, kde se dozví zajímavosti z historie i současnosti. Jak se pivo vyrábělo dříve a jakými změnami si výroba prošla, než se dostala do současné podoby? Až budou mít teorie tak akorát, postaví se za výčep v historické varně a budou moct předvést svůj um. A že stáli u výčepu vždy na druhé straně? Nevadí, všechno je naučí zkušení pivovarští odborníci. Natočeného Kozla si samozřejmě i ochutnají. Vzpomínku na příjemný zážitek si odnesou ještě v podobě certifikátu o absolvování školy čepování. V ceně zážitku je: prohlídka pivovaru škola čepování piva ochutnávka svou druhů Velkopopovického Kozla certifikát o absolvování, tzv. Kozlův výuční list Zážitek se hodí pro všechny gurmány starší 18 let. Celková doba školy čepování včetně prohlídky je 3 hodiny.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.