Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Thajská masáž

Thajská masáž

Přidat recenzi

Dopřejte si tradiční thajskou chrámovou masáž. více »

Kde koupit

Julia Stracenska

Přidáno: 14. prosince 2011

Zakoupeno v ESENNCE.cz

Doporučuje produkt
  • Relax, pohoda, nalezeni rovnovahy, odpocinek,prijemny zazitek.

Mam vyborne zkusenosti s thajskou masazi, byl to velmi prijemny zazitek, ktery bych doporucila vsem a pravidelne. :)

Ověřený zákazník Kouzelný dárek

miracle

miracle

Přidáno: 2. července 2010

• skvělá relaxace
  • příjemné prostředí ve kterém jsem se cítila více než dobře
  • masérka, která přesně věděla jak a kam sáhnout a co dělat - naprosto úžasný soulad a profesionální práce
  • skvělé uvolnění
  • vyšší cena
  • ze začátku byly některé pohyby mírně nepříjemné - ale to bylo asi o nezvyku

Dostala jsem poukaz na tuto thajskou masáž jako dárek a byla jsem mile překvapena, i když jsme od toho ani zdaleka tolik neočekávala. Příjemné prostředí, ve kterém jsem se cítila dobře a taktéž masérka, která předvedla naprosto excelentní a profesionální práci. Snad jen ze začátku, když jsem měla ztuhlé svaly jsem cítila mírně nepříjemné pocity, ale ty se po pár minutách poddaly. Pro mě se jednalo o skvělý zážitek, který mohu vřele doporučit. Je sice pravda, že finančně je trochu nákladnější, ale podle mě jsou to účelně vynaložené peníze, které se vám vrátí zejména v případě, máte-li problém s bolestí zad či svalů či potřebujete uvolnění a relaxaci.

• Ano (2)
Ochotona

Ochotona

Přidáno: 2. dubna 2010

• příjemná masérka i prostředí
  • pomohla mi od bolestí zad
  • vyšší cena

Trpím bolestí zad už léta, od dob kdy mi vyhřezla meziobratlová ploténka. Spravily to rehabilitace a vhodné masáže+cvičení. Tuhle masáž jsem dostala jako dárek k narozeninám, a byla jsem maximálně spokojená. Příjemné prostředí a masérka, cítila jsem uvolnění celého těla, ne jen zad, ale i ztuhlých svalů. I když je to masáž která ulehčí peněžence, stojí to za to si občas udělat radost a dopřát si ji.

morce

morce

Přidáno: 4. března 2010

(Upraveno 2. května 2010)

• Přestali mě bolet záda
  • Přijemné prostředí
  • nic

Na thajskou masáž jsem šla prvně z kamarádkami.Kdo potřebuje změnu tak to skuste.Opavdu se uvolníte a přestanou vás bolet i záda.Bylo to velmí příjemné prostředí i masérky.Přináší vám to celkovou relaxaci těla,pocit nově nabité duševný rovnováhy.

• Ano (4)
Kristýna

Kristýna

Přidáno: 28. prosince 2009

S přítelem jsme prožili uvolňující odpoledne ve skvělém prostředí, ktetré nám zprostředkovala firma na zážitky Allegria.

Lída

Lída

Přidáno: 22. prosince 2009

Už jsem navštívila hodně center, ale musím pochválit balíček od firmy Allegria - thajská masáž proběhla nejen v příjemném prostředí, ale i s velice příjemnými a zkušenými masérkami. S ostatními masážemi nemůžu ani srovnávat :)

Thorg

Thorg

Přidáno: 8. září 2009

• Určitě je to super, pokud vyberete správnou masáž a salon
  • Ta má byla velmi bolestivá, ale nemusí být takové všechny

Tak tohle jsem vyzkoušela jednou a stačilo. Zřejmě jsem nebyla u té správné masérky. Očekávala jsem, že si odpočinu a nic. Celá masáž mě velmi bolela a tak jsem stále zatínala svaly jak to bolelo. A to celé trvalo dvě hodiny. Po této zkušenosti, než se příště někde objednám, si zjistím alespoň nějaké reference a jak probýhá způsob masáže. A to radím i Vám, jelikož taková masáž není levná záležitost.

• Ne (3)

Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí